Kedlubnové zelí s uzeným masem

01.06.2020

Oběd co zasytí!

Ingredience

Na 4 porce:
3 větší kedlubny
2 lžíce sádla 
1 menší cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce tmavé lněné mouky
Sůl
Pepř 
Kmín
Ocet
Erythritol 
Voda
Uzené maso
Špek

Postup

Na sádle necháme zpěnit na jemno nakrájenou půlku cibule, na hrubo nastrouhanou kedlubnu a kmín. Mírně orestujeme, přilejeme velkou sklenici vody a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Poté zahustíme lžící lněné mouky a provaříme. Zelí dochutíme solí, pepřem, česnekem, octem a erythritolem. 

Podáme s opečeným uzeným masem, opečenou cibulkou a vypraženým špekem. Nakonec můžeme zasypat čerstvou pažitkou. 

Dobrou chuť! 

Low Carb by Janka
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky