Opečené LC "brambory"

04.05.2021

Asi vás hned napadne, co to asi tak může být za brambory, když ty, se pro svůj obsah sacharidů v LC stravě téměř nevyskytují. Odpovědí je kedlubna! A věřte, že je chutí téměř k nerozeznání 😉

Ingredience

Na 2 porce:
2 středně velké kedlubny
Jarní cibulka
Kousek slaniny
1 lžíce sádla
1 lžička plnotučné hořčice
1 lžička kurkumy
Sůl
Pepř 

Postup

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kousky, podobně veliké, jako když připravujeme brambory. Na pánvi rozpálíme sádlo, vhodíme kedlubnu a orestujeme, dokud kedlubna nebude poloměkká. Pak přihodíme nakrájenou slaninu a znovu mírně orestujme. Přidáme hořčici a na mírném ohni promícháme, přisypeme kurkumu a nakrájenou cibulku. Plamen vypneme a necháme vše společně pouze prohřát v pánvi. Nakonec osolíme a opepříme a můžeme podávat. Dobrou chuť! 

Low Carb by Janka
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky